Una manera d'entendre la vida

Un compromís per la vida

La meva família i jo tenim el plaer de treballar en allò que ens apassiona, tenim el privilegi de poder viure en un entorn màgic, de comptar amb un patrimoni vitícola especial i de gaudir d’un paisatge únic.
Som hereus d’una història de més de 150 anys, el respecte pel nostre passat és absolut, però alhora tenim una responsabilitat molt gran, tenim un compromís amb les properes generacions de dones i homes que vindran i que com nosaltres, espectadors del temps, continuaran afegint històries en aquest llibre de la vida, continuaran escrivint la història de la família, la nostra història particular.

El respecte, un dels nostres principals valors

Respecte per una terra que ens acull, el Penedès. Una terra mil·lenària i plena d’història i que s’expressa tal i com és.

Respecte per una cultura, la nostra. Cultura mediterrània, una cultura dinàmica, viva i oberta a tothom.

Respecte en el procés d’elaboració de tots els nostres vins. Vins que cada cop elaborarem amb dosis de sulfits més baixes, ja estem a límits molt baixos, insignificants, però el nostre objectiu és treballar encara millor la nostra matèria prima, el raïm i la utilització de gasos inerts, per arribar a dosi zero de sulfits.

Respecte pel medi ambient, pel nostre entorn.

Treballem per reduir l’emissió de CO2 a l’atmosfera en tots els nostres processos productius.

I finalment, respecte per vosaltres, per vostè, per tu, perquè volem veure-us gaudir al màxim del que fem i com ho fem, desitgem que els nostres vins siguin també, part de les vostres vides, moments especials, d’alegria, moments màgics, íntims... acompanyar-vos, per la nostra família, és tot un orgull.

Una vitivinicultura més racional

A la vinya intentem, tant com podem, minimitzar l’ús de la maquinària pesada i dels tractors. Treballem amb tècniques que ens permeten racionalitzar l’ús d’aquestes màquines.

En el celler busquem ser el més sostenible possible, recuperem l’aigua de procés per a usos agrícoles, reciclem al màxim tots els nostres subproductes i exigim a tots els nostres proveïdors de taps, ampolles, cartró... , una implicació sèria en la preservació del medi ambient, per aconseguir dia a dia, ser cada cop més i més sostenibles, per disminuir les emissions al màxim de gasos amb efecte hivernacle, aquesta és la nostra contribució i el nostre compromís en front a la petjada de carboni.

Compromesos amb el medi ambient també, apostem fermament pel tap de suro en el procés d’expedició dels nostres vins i caves.

Demanem als nostres proveïdors de taps, la garantia que tot el suro que utilitzem per fabricar els taps de suro hagi estat extret de forma responsable, sense posar en perill el futur dels nostres boscos.

Creiem que els boscos d’alzines sureres, a part de la seva importància ambiental, és un dels ecosistemes amb la major biodiversitat existent, també tenen una gran importància econòmica i social, suposen una font d’ingressos i un desenvolupament en el teixit social en el medi rural.

La recerca és també una de les premisses del nostre celler.

Evolucionem constantment en tots els nostres processos productius, però sempre amb clar record als orígens, pensem i creiem que així ha de ser. Només la millora contínua porta a l’excel·lència…