La forma de maridar calçots que hauries de saber

Ja és temps de calçots, un dels àpats més festius de l’hivern. Les calçotades no únicament són un menjar típicament català, són també un moment de reunió i de diversió.

Calçots i cava, un maridatge d’altura
Probablement molts de vosaltres ja heu fet la primera calçotada de la temporada, recordeu amb quina beguda la vau maridar? Escollir la beguda ideal és imprescindible perquè l’experiència sigui completa. Per això, sigui en parella, en amics o en família us ajudarem a triar la beguda perfecta per fer baixar els calçots. Amb què els acompanyeu a casa vostra? A la Masia de Can Pere del Maset ens agrada particularment maridar els calçots amb cava. Ho heu provat mai? 

og_calcots.jpg

El Brut Nature Reserva, versàtil i elegant

Els nostres caves Brut Nature Reserva mariden a la perfecció amb aquest àpat cuit a la flama, tant el Reserva Familiar com el Reserva de Barrica, tots dos guanyadors de la medalla d’or dels premis Giroví 2012 i 2013 respectivament.  El nostre Brut Nature Reserva Familiar és un cava molt elegant, amb estructura que permet una variada selecció de plats i diferents combinacions. En contrast, el de Barrica és més complex i permet una variada selecció de plats més contundents, i també admet diferents combinacions. El que ens agrada és la fantàstica combinació entre del gust tirant a dolç del calçot i el gust agradable, fresc i delicat del nostre cava Brut Nature Reserva.

Gaudiu d’un bon maridatge d’hivern amb la millor companyia, i no oblideu el romesco!